MSZ-EF35VGK / B / MUZ-EF35VG

Kategoriji: ,

1.507,11

*Cena z montažo in vključenim DDV

Povpraševanje

Opis

Klimatska naprava MSZ-EF, ki je postala oblikovalsko dovršen del opreme prostora, hkrati zagotavlja varčno klimatizacijo z invertersko kontrolo delovanja, prilagaja moč delovanja glede na potrebe in tako avtomatsko zagotavlja idealno toplotno udobje v manjših bivalnih in delovnih prostorih. Uporablja se tako za hlajenje kot ogrevanje prostorov, saj ohlaja do -10 °C zunanje temperature, ogreva pa do -15 °C.
Upravljanje prek daljinskega upravljalnika je enostavno in zagotavlja popoln nadzor nad vsemi funkcijami delovanja. Vsebuje filter z visoko oksidativno močjo s katerim nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave ter filter s srebrovimi ioni. Klimatske naprave hladilne moči 2.5 in 3.5. kW se lahko upravljajo prek aplikacije MelCloud, medtem ko je potrebno pri modelih hladilne moči 4.2 in 5 KW, za tak način upravljanja vgraditi Wi-fi vmesnik, ki se naroča posebej. Povratek v prijeten prostor tako naredimo popoln.

Dodatne informacije

Režim delovanja HLAJENJE / GRETJE ˚C

(-10 / -15)

Nazivna hladilna moč v kW

3,50

SEER

8,80

Razred sezonske energetske učinkovitosti (hlajenje)

A+

Nazivna grelna moč v kW

4,00

SCOP

4,60

Razred sezonske energetske učinkovitosti (gretje)

A+

Barva notranje enote

črna

O nas

Ponujamo vam svetovanje, dobavo, montažo in servis klimatskih naprav ter toplotnih črpalk.

Naš cilj je zadovoljit stranke, se držat dogovorjenega, opravit montažo strokovno in estetsko, redno in temeljito servisirat nase naprave, hiter odziv in sirjenje podjetja.

 

Naslov

Zvjezdana Perkovac, s.p.
Šared 47
6310 Izola

Delamo na področju cele Slovenije.

Možnost nakup na obroke!