MSZ-LN35VG2 V / MUZ-LN35VG2

Kategoriji: ,

1.966,83

*Cena z montažo in vključenim DDV

Povpraševanje

Opis

Edinstvena klimatska naprava MSZ-LN na trgu, tako na pogled kot funkcijsko. Je odlična izbira za ogrevanje manjših prostorov, tako v prehodnih sezonah kot pri izjemno nizkih temperaturah saj serija zunanjih enot VGHZ omogoča ogrevanje tudi do -25 °C zunanje temperature. S pomočjo infrardečega senzorja imenovanega “I see sensor” zazna ljudi v prostoru in prilagaja ter usmerja zračni tok glede na prisotnost.

Dvojne lamele zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času. Ohišje notranje enote je ravnih linij in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, predvsem pa čist zrak.

Plasma Quad tehnologija filtracije omogoča odstranjevanje mikroskopsko majhnih delcev (PM 2.5) ter virusov in bakterij. Ne le ohišje, tudi vitalni deli notranje enote, so premazani s patentiranim premazom, kar preprečuje nalaganje prahu in posledično manj čiščenja. S to klimatsko napravo uživate, prihranite energijo in izstopate, tako zaradi njene kvalitete kot izgleda.

Dodatne informacije

Režim delovanja HLAJENJE / GRETJE ˚C

(-10 / -15)

Nazivna hladilna moč v kW

3,50

SEER

9,50

Razred sezonske energetske učinkovitosti (hlajenje)

A+

Nazivna grelna moč v kW

4,00

SCOP

5,10

Razred sezonske energetske učinkovitosti (gretje)

A+

Barva notranje enote

biserno bela

O nas

Ponujamo vam svetovanje, dobavo, montažo in servis klimatskih naprav ter toplotnih črpalk.

Naš cilj je zadovoljit stranke, se držat dogovorjenega, opravit montažo strokovno in estetsko, redno in temeljito servisirat nase naprave, hiter odziv in sirjenje podjetja.

 

Naslov

Zvjezdana Perkovac, s.p.
Šared 47
6310 Izola

Delamo na področju cele Slovenije.

Možnost nakup na obroke!